Acun Ilıcalı Evlendi

Genç sevgilisi Şeyma Subaşı ile 8 yıldır birlikte olan ünlü isim Acun Ilıcalı nihayet bugun nikah masasına oturdu. Marsilya’daki Türk Konsolosluğu’nda kıyılan nikahta Ilıcalı’nın şahidi yakın arkadaşı Esat Yontunç, Subaşı’nınki ise ablası Kübra Subaşı oldu. Düğün yarın Bagatelle’de açık havada gerçekleşecek.
En çok merak edilenlerden biri ise Şeyma Subaşı’nın gelinliğin nasıl olacağı ve modeliydi. Bazıları gelinliği beğendi. Bazıları çok düz buldu. Bazıları ise çok karmaşık ve göz yorucu olarak değerlendirdi. Gelinliğe baktığımızda gerçekten çok fazla detayı var. Sırt bölümü ise daha karışık görünüyor.
İşte gelinliğin ayrıntıları:
seymasubasiningelinlikmodelisirt
seymasubasiningelinligi

Şeyma Subaşı kimdir?
1990 İstanbul doğumlu olan Şeyma Subaşı, yaklaşık 19 yaşından beri Acun Ilıcalı ile birlikte. Melisa ismindeki kızları 2013 yılında evlilik dışı olarak dünyaya geldi. O sırada Ilıcalı, Zeynep ismindeki eşi ile hala evliydi. Evli olmasına rağmen ilişkisini sürdüren Acun da, Subaşı da uzun zamandır pek çok kişi tarafından eleştiriliyordu. Sonraları ikili haklarında çıkan iddiaları kabul etti ve birlikte görüntü vermeye başladılar.
Subaşı, tam bir Instagram bağımlısı. Her dakikasını paylaşıyor. Her türlü hallerini hikaye olarak ekliyor. Sürekli boş boş hoplayıp zıplaması görgüsüzlük olarak adlandırılıyor. En sonunda bugün nikah gerçekleşti. Sıra yarınki düğünde.
seymasubasigelinlik

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir