50 Bin Adım Atan Bedava Geçiş Hakkı Kazanıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sağlıklı yaşama teşvik için Beltur aracılığıyla “Yürü Be İstanbul” kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında bin adım atanlara Beltur’dan kahve hediye edilirken; bir haftada 50 bin adım atan İstanbullulara da tek geçişlik ücretsiz ulaşım hakkı verilecek. Bu kampanya birçok insanın yürümesini teşvik etmek için düzenlendi.

BELTUR’dan yapılan duyuruda “Şehrini keşfederken 1.000 adım atan İstanbullulara Beltur’dan kahve hediye! Ücretsiz kahve için ‘Yürü Be İstanbul’ uygulamasını indir, 1.000 adım atarak Beltur Kahve rozetini ve hediyeni kazan” denildi.

yuru be istanbul

Ücretsiz Kahve Kazanacaklar
‘Yürü Be İstanbul’ uygulamasını indiren İstanbullular, günlük 1000 adım attıktan sonra gittiği BELTUR şubesinden ücretsiz kahve alabilecek.

Android ve App Store’den indirilebilen ‘Yürü Be İstanbul’ uygulamasıyla adım atarlarını kayıt altına alıp 50 bin adıma ulaşan İstanbullular, kendilerine verilecek kodla BELBİM üzerinden tek geçişlik ücretsiz ulaşım hakkına sahip olacak.

“Yürü Be İstanbul” adresinden yapılan duyuru şöyle:
“Dünya Sağlık Örgütü tarafından önerilen günlük adım hedefimiz 10.000 adım. Bir haftada 50.000 adım atan ilk 2.500 kişiye Belbim’den ücretsiz tek geçişlik İstanbulkart yüklemesi hediye!”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir