2021 Sezonu Florya Güneş Plajı Ne Zaman Açılıyor?

İstanbulluların çok uzaklara gitmeden kendi şehirlerinde gönül rahatlığıyla deniz ve plaj keyfi yaşadığı İstanbul plajları Haziran ayı itibarıyla açılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet vermiş olduğu Menekşe, Güneş ve Caddebostan plajları bu yaz da açılıyor. İBB, kendisine bağlı olan 38 plajda cankurtaran hizmeti veriyor. İstanbul’da bulunan İBB plajlarının ne zaman hizmet vermeye başlayacağını merak edenler için sezon açılış tarihlerini paylaşıyoruz.

2021 sezonu gunes plaji ne zaman aciliyor

İstanbulluların deniz hasretine çözüm olan Avrupa ve Anadolu yakasındaki plajlar, 15 Haziran’dan itibaren hizmet vermeye başladı. Düzenli olarak suyun temizliği kontrol edilen ve gün boyu kumsalların temizlendiği Menekşe, Güneş, Caddebostan plajlarında İstanbul’daki vatandaşlar gönül rahatlığıyla deniz keyfi yapabilecek.

Güneş Plajı 840 metrelik plajda; 1200 şezlong, 1590 şemsiye, 25 WC, 144 soyunma kabini, 24 duş, 165 emanet dolabı, cankurtaran mobosu, 4 adet cankurtaran kulesi, cankurtaran personeli, güvenlik kabini, büfe ve 240 araçlık otopark bulunuyor. Plaj giriş ücreti 22 TL, öğrenciler için ise 11 TL (şezlong + şemsiye) olarak ücretlendiriliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir