2018 Prenses Gelinlik Modelleri

Prenses gelinlik; yani balo tipi yada kabarık gelinlik dediğimiz, üst kısmı tam oturan, alt bölümü ise alabildiğine kabarık ve gösterişli gelinlik modelidir. Küçükken prenses hikayeleri dinleyerek büyüyen, bu yüzden de gösterişi ve dikkatleri üzerine çekmeyi sevenlerin ilk tercihi prenses gelinlikleri, daha yakından tanıyalım.

Prenses Gelinlik Yaka Modelleri

Straplez, kalp yaka, drapeli, düşük omuzlu yada uzun kollu seçeneklerle hayalinizdeki gelinliğe kavuşabilirsiniz. 2018 gelinlik yakalarında V kesim ve straplez ön planda olup, bunun yanında, zarif dantel detayları yada özel dizayn edilmiş taşlı modelleri tercih edebilirsiniz. Yine günümüz trendlerinden, 3 boyutlu motiflerde, gelinliğinize farklı bir hava katmakta ve dikkatleri üzerine çekmektedir.

Yaka tercihlerinizi vücut tipinize göre seçmeniz, en önemli detaylardan biridir aslında. Eğer üst kısmınız daha ince ve göğüsleriniz küçükse, drapeli yada omuzları kapatan modelleri tercih edebilirsiniz. Kalp yaka yada V yaka tercih yapacaksanız, tavsiyemiz etek bölümünde daha sakin davranmanızdır.

 Prenses Gelinlik Etek Modelleri

Kat kat uçuşan modeller, 2018 ‘in gözde modellerinden. Hareketli ve dinamik yapısıyla enerjik gelinlerin gözdesi olabilir. Ancak sizin daha romantik bir yapınız varsa, dantelli yada tüllü etekleri tercih edebilirsiniz. Tabi şunu da belirtmek isterim ki, 2018 modasında etek ucundaki dantel detaylarına fazla yer verilmemiştir.

Vücut tipinize göre tercih yapacaksanız, bacak boyunuza göre bel yüksekliğini ayarlamanız önemlidir. Uzun bacaklı iseniz, düşük belli modelleri tercih etmek, sizi daha orantılı gösterecektir. Eğer ciddi bir kilo sorununuz varsa, beli V seklindeki gelinlikler, sizi daha zarif gösterecektir.

2018 modasında gelinliklerin renklerine baktığımızdaysa, fildişi, şampanya, kırık beyaz ve natürel beyaz tonlarını görüyoruz. Ama önerimiz moda dışında, ten renginize uygun tercih yapmanızdır.

Unutmayın ki, her kadın özeldir ve en özel gelinliği hak eder.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir